Private projecten

Tuin J - Mariakerke

Tuin met eenvoudige lay-out maar met hoge functionaliteit. De tuin moet een ruimte zijn die onderhoudsvriendelijk is en niet te overweldigend. Hierbij vertrekt het ontwerp vanuit een eenvoudig lijnenspel dat de vorm geeft aan twee rechthoekige struikenborders die tevens een ruime tuinkamer afbakenen, in het verlengde van de woning. Deze eenvoudig tuin brengt rust en plezier maar laat genoeg ruimte voor spel en ontmoetingsmomenten onder vrienden en kennissen.

Lees meer

Tuin B - Mariakerke

Tuin waar rust en dynamiek worden weergegeven in de ruimte door speelse elementen toe te passen. Zien en gezien worden is de basisgedachte. Een plekje alleen voor jezelf of een plek om vrienden te ontvangen waar je een drankje en hapje kan nuttigen. Sterke structuren als borders en struikenmassiven gaan de uitdaging aan om functionele plekken te creëren met een niet-alledaagse uitkomst. Gebruik van excentrieke plantensoorten bepalen de omgeving en zijn uitstraling

Lees meer

Tuin H - Lochristi

Een sterke en onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin waarin vele bloemen en aantrekkingspunten aanwezig zijn. Eenvoud en natuur staan centraal. De voortuin wordt een speelse ruimte die zorgt voor afbakening en transparantie. In de achtertuin wordt gewerkt met robuust struikenborders gevuld met een kleurrijk palet aan bloeiende struiken die de tuin afbakenen.

Lees meer

Tuin V - Merelbeke

Tuin gelegen in landelijk gebied waarbij de relatie met het landschap de basis vormt van dit ontwerp. Vergezichten worden geaccentueerd door een fijn, open en eenvoudig tuinontwerp de karakteristieke fruitbomen integreert als diamanten die rusten in een groen tapijt van gras. De voortuin zorgt voor de nodige private afscherming maar laat genoeg transparantie zodat vanuit de woning van het omliggende landschap kan genoten worden.

Lees meer

Tuin A - Knokke

Strakke en luxueuze tuin en woning te Knokke. Rustieke klinkers en strakke beplanting laten het kustgevoel tot aan de voordeur komen. De achtertuin met mediterraans karakter laat mensen tot rust komen en ervoor dat het reisgevoel tot aan de woning gebracht wordt.

Lees meer

Tuin V - Gent

Stadstuin te Gent - Uitgangspunten zijn: - Breng het alledaagse in de tuin. - Strak maar toch niet te strak. - Veel bloemen.

Lees meer

Tuin C - Lokeren

Een statische woning met bijhorende voortuin. Het ontwerp bestaat erin de tuin te laten evolueren tot een dik tapijt waar hier en daar de struiken als meubelen in geplaatst zijn. De voorjaarsbloeiers en aanwezige rozen geven een kleurenpalet doorheen de seizoenen zodat men bij het binnenkomen van de voortuin tot aan de voordeur een andere ervaring heeft bij elk seizoen.

Lees meer

Tuin P - De Pinte

Tuin V - De Pinte Landelijke schoonheid doorgetrokken tot aan de woonkamer. Kleuren staan centraal zodat van voorjaar tot herfst de tuin op verschillende manieren kan bewonderd worden.

Lees meer

MAGNOLIA HOUSE - Oostakker

MAGNOLIA HOUSE

Lees meer

Tuin L - Gent

We gaan op interventie in Gent. Een Moderne villa weggestoken tussen de knoestige bomen van wat het nieuwe projectgebied wordt. Bomen bepalen de sfeer. Sereen en toch beladen met het gevoel dat Roodkapje ieder moment tevoorschijn kan komen. 'Ooh wat staan hier toch mooi bomen' zei oma. Bomen vormen de gastheer. bezoekers worden ontvangen door hun dichte bladerdek dat als een deken rond de woning zorgt voor harmonie. Kleine ingrepen rond de woning worden toegevoegd zodat ten volle kan geniet worden van dit prachtige takkenspektakel dat almaar schaarser wordt in Vlaanderen.

Lees meer

Tuin A - Gent

inrichting van een knusse en hedendaagse stadstuin.

Lees meer

Tuin S - Destelbergen

Revitalisatie van een oude tuin tot hedendaagse gebruikskamer

Lees meer

Park V - Beervelde

NEW PROJECT: Integratie van bos in landelijke context.

Lees meer

Oud-Sluis

NEW PROJECT

Lees meer

Tuin JV - Mariakerke

Moderne villatuin opgebouwd met sobere minimalistische elementen. Eenvoud siert een tijdloos moderne villa. Geen poespas, maar zuivere lijnen zorgen ervoor dat deze woning straalt. Een beetje brutaal maar zeker hartelijk zal de woning de tuin bespelen en zorgen dat je je welkom voelt.

Lees meer

Tuin L - Mariakerke

Moderne villatuin

Lees meer

Tuin H - Temse

Lees meer

Koer M - Gent

Lees meer

House T - Brasschaat

Modern landhuis met excentriek karakter dat wordt doorgetrokken in de tuin. Een vervallen gebouw wordt aanzien als mystieke binnentuin. Bloemen staan centraal, en krijgen een overgangsfunctie van tuin naar landschap.

Lees meer

Tuin Q - Oostende

villa Les Belles. Zo benamen de eigenaren deze statige villa met strodak die dienst moet doen voor veel zomerse feesten. Zien en gezien worden! Een ‘Walk of Fame’ van trappen zorgt voor wandelallure van woning tot zwembad. Extra elegantie vergroot deze sterke enscenering van woning tot tuin.

Lees meer